Grapes at home: Je bestellingen veilig aan de deur geleverd!

Wij leveren je bestelling aan de deur via een gespecialiseerd transportbedrijf. Vanaf € 100,- is het thuisbezorgen gratis. Voor kleinere bestellingen vragen wij een bijdrage in de transportkosten van € 10,-.

 

Online bestellen en afhalen?

De wijnen kunnen ook worden afgehaald bij onze vestigingen in Rotem-Dilsen en Bij Wineplus in Genk. Deze locaties zijn makkelijk bereikbaar en er is voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig. Let op! Het kan voorkomen dat niet alle wijnen uit deze publicatie voorradig zijn in een bepaalde vestiging. Mocht een wijn niet voorradig zijn, dan kan deze alsnog binnen 1 tot 2 werkdagen in de vestiging worden geleverd.

 

Voorwaarden

Tenzij nadrukkelijk anders vermeld zijn de prijzen per fles (0,75 l.) en inclusief BTW. De (actie-)prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt doch uiterlijk t/m 31 juli 2019. Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum. Van toepassing zijn onze algemene verkoopvoorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg te Maastricht onder nummer 14604792 en worden op  aanvraag toegezonden.

 

Bestellen?

U kunt snel en eenvoudig bestellen per telefoon, e-mail, internet en post.

 

T (0032)089 75 46 95 E info@grapeshouseofwines.com

Shop & kantoor: Kempenstraat 21,3650 Rotem-Dilsen (B)