Ons verhaal

Grapes reikt verder dan enkel goede smaken. Samen werken we aan een future-proof concept met een oog voor jouw behoeften als wijnliefhebber. De tijd voor innovatie is nu! Met deze gedachte in het achterhoofd werken we samen aan een uitgebreid wijnplatform met een groot aanbod kwaliteitswijnen, een online webshop, opleidingen, degustaties op locatie, cadeaupakketten en nog veel meer.

Wijnspecialisten

Onze wijnexperts geven je graag persoonlijk advies.

El Primavera

We bezitten een eigen wijngaard waar onze klassewijnen "El Primavera" vandaan komen.

Al meer dan 30 jaar ervaring

Onze wijnexperts geven je graag persoonlijk advies.

Wijnwinkel

We beschikken over een uitgebreide wijnwinkel gelegen in Dilsen.


Een inspirerend verhaal

Twee bedrijven, één gemeenschappelijke visie: kleine wijnbedrijven weer groei- en bloeimogelijkheden bieden. Om dit te verwezenlijken werd er vanaf 1 juni 2018 gewerkt aan een nieuw type wijnhandel: Grapes - house of wines. Horecaondernemer Peter Geurden (Different Hotels) brengt Wijnhandel Paul Van Dinter en Armando’s Vineyard samen onder één nieuwe paraplu.


Eigen wijngaard "El Tejera" in Rioja Alavesa

Dat zorgt voor unieke wijnen naar onze eigen smaak, finesse en kwaliteitsnormen. 
De inspiratie hiervoor komt van onze enige echte Paul Van Dinter. 


Paul aan het woord:

"El Primavera (lente in het Spaans) is “het nieuwe leven” en hier zit voor mij (Paul Van Dinter) de achterliggende gedachte “een nieuw leven van een jongensdroom, het maken van een eigen wijn. 


Mijn droom is werkelijkheid geworden door de mogelijkheid die mij geboden werd om samen te werken met Tierra Agricola Labastida en een eigen wijn met een geheel eigen visie te maken."