Ons verhaal

Grapes reikt verder dan enkel goede smaken. Samen werken we aan een future-proof concept met een oog voor jouw behoeften als wijnliefhebber. De tijd voor innovatie is nu! Met deze gedachte in het achterhoofd werken we samen aan een uitgebreid wijnplatform met een groot aanbod kwaliteitswijnen, een online webshop, opleidingen, degustaties op locatie, cadeaupakketten en nog veel meer.

Wijnspecialisten

Onze wijnexperts geven je graag persoonlijk advies.

Wijnwinkel

We beschikken over een uitgebreide wijnwinkel gelegen in Dilsen.

Al meer dan 30 jaar ervaring

Onze wijnexperts geven je graag persoonlijk advies.


Maxim Geurden en Koen Claes in wijnhuis met 1 dak

De Limburgse wijnhandelaren Wineplus uit Genk (Koen Claes) en Grapes House of Wines uit Dilsen-Stokkem (Maxim Geurden) bundelen voortaan de krachten en zullen hun activiteiten onder één gemeenschappelijk bedrijf uitoefenen.


De fusie is het gevolg van een duurzame samenwerking uit het verleden, waarbij de twee wijnondernemers hun expertise over het assortiment en op evenementen uitwisselden. De respectievelijke wijnwinkels in Rotem-Dilsen (het voormalige Van Dinter) en die in Genk, blijven behouden. Het succesrecept blijft dan ook bewaard, met focus op kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje, aangevuld met verfrissende varianten uit de nieuwe wereld.


Vier bekende Limburgse ondernemers stonden mee aan de wieg van dit project. Peter Geurden van Different Hotels, Wijnhandelaar Paul Van Dinter, Jo Beuls van Plazza Group en Ludo Geurden, voorheen eigenaar van Hotel-Restaurant Mardaga in As. De activiteiten worden verdergezet door Koen Claes en Maxim Geurden.


De operatie zal gepaard gaan met een volledige rebranding. De naam van het nieuwe project wordt binnenkort bekendgemaakt….