GRAPES WIJNACADEMIE

Grapes WijnacademieGrapes house of wines is de plek waar liefhebbers van lekkere wijnen een goede begeleiding krijgen bij het kiezen van hun goddelijke drank.

 Grapes house of wines streeft er dan ook steeds naar om het bieden van de juiste informatie hoog in het vaandel te dragen.

Door de lange staat van dienst van onze Grapes wijnmeester Paul Van Dinter worden we steeds vaker gecontacteerd om elders voordrachten en proeverijen te leiden.

Ook als gids is Paul Van Dinter al vele reizen voorgegaan om bedrijven, clubs, organisaties, te informeren en rond te leiden in de wijnbouwgebieden van Frankrijk, Duitsland, Italië en zelfs Zuid-Afrika.

Had Paul van Grapes nog nooit de gelegenheid om zijn uitgebreide kennis met jou te delen, dan willen we je via deze weg zeker eens uitnodigen om hem hierop dieper in te gaan tijdens een van onze vele wijncursussen.

de Grapes wijncursussen worden zowel in de Grapes house of wines winkels, alsook op locatie in heel Vlaanderen (via Horeca Vorming Vlaanderen) gegeven.

Bijkomende informatie en inschrijving bij de lesgever Paul Van Dinter, officieel docent voor Horeca in Vlaanderen, via +32(0)89/754695 of paul@grapeshouseofwines.com.