Grapes Partners

Grapes, wijnhandel Paul Van Dinter en Wineplus by Koen Claes slaan de handen in elkaar.

Wijnspecialisten

Onze wijnexperts geven je graag persoonlijk advies.

El Primavera

We bezitten een eigen wijngaard waar onze klassewijnen "El Primavera" vandaan komen.

Al meer dan 30 jaar

Onze wijnexperts geven je graag persoonlijk advies.

Wijnwinkel

We beschikken over een uitgebreide wijnwinkel gelegen in Dilsen.

Één gezamenlijk en innovatief wijnplatform, klaar voor de toekomst!

Paul Van Dinter is al 31 jaar een gedreven wijnhandelaar aan de Maaskant met een eigen overtuiging rond wijnen en een oog voor klantenservice. Wineplus is een wijnhandel in Genk waar levensgenieters, horeca en bedrijven zonder voorkennis terecht kunnen voor de juiste wijn in elke prijsklasse, rechtstreeks van bij de producent.

Beloftevolle synergie

Twee bedrijven, één gemeenschappelijke visie: kleine wijnbedrijven weer groei- en bloeimogelijkheden bieden. Om dit te verwezenlijken wordt er vanaf 1 juni 2018 gewerkt aan een nieuw type wijnhandel: Grapes - house of wines. Horecaondernemer Peter Geurden (Different Hotels) brengt Wijnhandel Paul Van Dinter en Wineplus samen onder één nieuwe paraplu.

Innovatief wijnplatform

Grapes wil de wijnhandel versterken vanuit een coöperatieve gedachte en het besef dat digitalisering een steeds grotere rol speelt in ons bestaan. Grapes is één groot wijnplatform waar meerdere wijnhandelaars met sterke en onderscheidende merkpersoonlijkheden samenwerken. In deze samenwerking staan digitalisering, klantenbeleving en klantenbehoefte centraal.


Onder dit motto biedt Grapes een ruimer en op maat gemaakt assortiment voor de wijnliefhebber. Daarnaast geniet de consument zowel online als in fysieke winkels van dezelfde klantenservice en bestelmogelijkheden.

Andere partners

Maaslandse Wijnvrienden

Bodegas Tierra

Sarah Selections

Different Hotels

Wineplus Genk

Wijnclub Paulovino