Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Geen producten in de winkelwagen.

Grapes Blog - Algemeen

Ontdek de Grapes top 20 wijnen voor 2018 by Paul Van Dinter.

Om het najaar met open armen te ontvangen heeft Paul van Grapes speciaal voor jou een lijstje opgesteld met onze, créme de la créme,  top 20 beste wijnen. Let op! Hij heeft deze wijnen niet zomaar gekozen hé. Paul baseert zich op de beoordelingen van Penin guide, Robert Parker, Decanter en James Suckling. Allemaal internationaal bekende wijnjournalisten!

Lees meer

España ... [DEEL-III: RIOJA]

Na diverse jaren in Frankrijk alle facetten van de oenologie opgedaan te hebben begon ik aan het thuisfront deze kennis zelf door te geven. Nu in het begin waren het enkel Franse wijnen wat de klok sloeg, maar niet veel later kwamen de Spaanse, Italiaanse en andere wijnlanden in opmars.

Lees meer

Viva Rosé! - De Grapes Rosé Zomer Deal

Viva Rosé! Zonnige dagen, heerlijk warme temperaturen en goed gezelschap. De zomer is nu écht begonnen. Kan het nog beter?

Lees meer

WK-gekte bij Grapes!

Vanaf vandaag kan je een groot aantal wijnen scoren met maar liefst 20% korting! Jawel je leest het goed, je ontvangt 20% korting op een selectie van onze top wijnen.

Lees meer

Cursus: Wijn leren proeven najaar 2018

Voor beginners:
- Locatie: Wijnhandel Van Dinter
- Data: maandagen 22, 29 oktober en 5 november 2018

Lees meer

31-jaren Wijnhandel Van Dinter in Rotem

De kogel is door de kerk wat betreft de overname van wijnhandel Van Dinter door Grapes-house of wine nv. Een totaal nieuwe onderneming.

Lees meer

Op naar Frankrijk ... [DEEL-II: CÔTES DU RHÔNE]

Na vier jaar rondhangen in Bordeaux begon ik natuurlijk ook verder te kijken naar wat Frankrijk nog meer te bieden had. Ik was in die tijd erg goed bevriend met John Monard en hij nam mij mee naar vele beroepsproeverijen in Frankrijk. Van het Salon du Vin in de Loire tot de Côtes du Rhône, ik ging met hem mee!

Lees meer

Op naar Frankrijk ... [DEELI: BORDEAUX]

In de jaren 80, meer specifiek '85-'86-'87, reisde ik erg veel doorheen Frankrijk. Deels kwam dat doordat ik in de supermarkten alwaar ik gewerkt heb als verantwoordelijke werd aangeduid om de wijnrayon en de wijnaankoop te regelen. Toen in die tijd was het nog Frankrijk wat het grootste deel uitmaakte van een wijnassortiment. Van Spaanse, Italiaanse of andere wijnlanden was toen nog geen sprake.

Lees meer

In den beginne

In den beginne bij mijn allereerste degustatie in het Aldeneikerhof, dat was het moment dat er bij een lampje ging branden. Als ik hier aan terugdenk komt natuurlijk de nostalgie naar boven. Ik vergeet het nooit, een degustatie met een assortiment van 24 soorten uit Frankrijk was mijn aanbod.

Lees meer

Wijnhandel Van Dinter wint 2 prijzen op De Hospitality Awards 2016 te Antwerpen!

Wijnhandel Van Dinter wint 2 prijzen op De Hospitality Awards 2016 te Antwerpen!

Lees meer
 

18 JAAR OF OUDER?

Bevestig dat u ouder bent dan de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie.