Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Geen producten in de winkelwagen.

Betalingsbeveiliging

Betalingsbeveiliging

Op factuur: Kan perfect. U betaald de factuur en vervolgens versturen wij de order. Heeft u vragen contacteer ons dan even via +32 89 75 46 95.

Visa, MasterCard en American Express: Wij maken gebruik van Stripe om een veilige betalening met Visa, MasterCard en American Express te kunnen garanderen.

PayPal: PayPal maakt online betalen makkelijk, veilig en snel, de slogan van PayPal. PayPal is een internationale betaalmethode waarmee u in een paar klikken een betaalaccount aanmaakt. U betaalt via uw bankrekening of creditcard zonder uw betaalgegevens te delen. U doet dit middels een betaalaccount. Bij PayPal krijgt u ook direct verkoperbescherming. U kunt bij www.vandinter.be betalen met PayPal. Wilt u meer informatie over PayPal? Ga dan naar www.paypal.be.

Hoe veilig is het online bestellen?

Het invullen van uw persoonsgegevens en uw bankgegevens doet u niet zo maar. Daarom beveiligen wij onze website op de best mogelijke manier, om zo te voorkomen dat uw gegevens niet in de handen vallen van de verkeerde mensen. Om deze reden werken wij met een partner als PayPal. PayPal verzorgt een beveiligde omgeving waarin u met een gerust hart uw bestelling kan betalen.

18 JAAR OF OUDER?

Bevestig dat u ouder bent dan de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie.